Fundamentet ferdig 12.02.2019

Vi har nådd en ny milepæl. Fundamentet til observatoriet er ferdigstilt. Neste steg i prosessen er å hindre at fukt trenger inn mellom fundamentet og observatoriet. Vi har bestemt oss for en løsning i dag.

 

Kanonstillingen er klargjort for Tycho Brahe Observatoriet (Foto: Ragnar Kalleberg).

Mange har bidratt i dugnadsarbeidet så langt. Blant disse er: Arne M. Kristiansen, Endre Joa, H. Michael Svaba, Jan Berg, Kåre Løvdal, Kai Krabbesund, Lewis Houck, Per-C. Rosmo, Ragnar B. Kalleberg, Rune Moen, Tommy Bøvang, Tom Fredriksen, Tor Gunnar Kvarstein, Trond Hugo Hermansen, Terje Lindstrøm og Siv Inger Lindstrøm, Tor Noraas, Tarald Peersen, Trygve Lindersen, Tron Lasse Swanstrøm, Vidar Schibstad og Øyvind Tobiassen. Tilfeldige turgåere hjalp oss med å bære betongheller opp trappen. (Listen vil bli oppdatert ved en senere anledning.)